Biltvätt Solna

Räkna med toppresultat när du lämnar bilen i våra händer

BILTVÄTT

PÅLITLIG BILTVÄTT I MODERNA LOKALER

Nöjer du dig inte med en vanlig tvätt av din bil utan att vi ska snygga till den in i minsta detalj och få den att glänsa som när den var ny? Då kan vi rekommendera att du besöker vår biltvätt och låter oss genomföra en hel rekonditionering.

Unna dig själv känslan av att köra en helt fräsch och fixad bil, det är en suverän upplevelse. Nästan som att köra en helt ny bil! Genom att besöka vår biltvätt och utföra en rekonditionering så kan du dessutom behålla nybilskänslan en längre tid. Plast, läder och krom – vi ger alla delar av bilen den skonsamma och effektiva behandling som behövs för att bilen ska skina på bästa sätt. Vill du veta mer om servicen på vår biltvätt – hör av dig så kan vi svara på dina frågor.

tvättar bil

Rekond – en biltvätt i minsta detalj

Vad innebär det då att låta oss genomföra en heltäckande bilrekond? Kort sagt handlar det om att ge bilen en mycket grundlig och noggrann uppfräschning, både in- och utvändigt. När vi utför en rekond så ser vi över din bil på ett detaljerat sätt och kan på det viset hjälpa till att förlänga livslängden och dessutom ge den ett bättre skydd mot såväl skador i lacken som motorproblem.

Valmöjligheterna är stora när det gäller rekond hos oss. Vi hittar en variant som passar just dig och din bil bäst. Du kan välja en invändig eller utvändig rekond, en helrekond med vaxning eller en helrekond som innefattar lackkonservering.

En stor fördel om du funderar på att sälja

Om du funderar på att sälja bilen på kan också en helrekond vara på sin plats, ofta ett effektivt sätt att höja priset vid en försäljning. När vi har tvättat din bil utan och innan så kan både interiör och exteriör återfå sin forna glans.

Vi rekommenderar att du besöker oss för en årlig biltvätt/rekond, på det sättet får du ett grundläggande och bra skydd mot skador, UV-ljus och annat. Regelbundna besök hos oss skyddar dessutom från slitningsskador som ofta kan uppstå när bilen är grovt smutsad. Tar du schemalagd hjälp av oss så slipper du dessutom oväntade servicekostnader som lätt kan rusa iväg om man missköter bilens skötsel. Du kommer att tjäna på att låta oss ta hand om bilden i långa loppet!

Snabb och effektiv service i Solna!