Biltvätt Solna

Räkna med toppresultat när du lämnar bilen i våra händer

TJÄNSTER

TILLÄGGSTJÄNSTER SOM FÅR DIN BIL ATT SKINA

Vid sidan om in- och utvändig tvätt av bilen och rekond så erbjuder vi även följande tjänster:

Lackförsegling/keramiskt lackskydd

Vill du att din bils lack ska hålla glansen länge utan att du behöver lacka om och tvätta upprepade gånger? Då är lackskydd ett bra val. Vi arbetar med ledande lackskyddsmärken, alltid miljöanpassade. Lackskyddet ger en skyddande effekt mot UV-strålning, salt samt förhindrar smuts från att fastna i lacken. Dessutom behålls lackens lyster längre.

Keramiskt lackskydd är den senaste tekniken inom lackskydd. Det ger en väldigt hård yta som skyddar mot tvättrepor, tvättkemikalier och alla former av föroreningar och smuts. Du kan välja flera olika anta lager av lackskyddet beroende på vilket skydd just din bil behöver.  

Polering

Låt oss polera din bil och ge den ny lyster. En polering får bort den oxiderade ytan som gör att lacken ser matt ut och saknar lyster. En korrekt utförd polering gör dessutom att man får bort de ytliga repor som kan uppstå vid maskintvätt av bilen.

Vaxning

Även en vaxning kan ge bilen en ny glans och fungerar dessutom som en konservering av lacken. Bilen blir dessutom betydligt lättare att hålla ren efter en vaxning, som i de flesta fall håller i 3-4 månader.

Rengöring och impregnering av läder

Med ett rengöringsmedel som är specialanpassat för lädertvätt så fräschar vi upp naturmaterialet utan att det förlorar glans. Därefter impregneras lädret så att det behåller sin naturliga mjukhet. Dessutom tål nyimpregnerat läder solens UV-strålar på ett bättre sätt.

Motortvätt

Hela motorns utrymme samt insidan av huven rengörs. Vi tar bort oljespill och damm och avfettar alla utrymmen med högtryckstvätt och trasa. Slutligen återfettas slangar och andra plastdetaljer.

Tvätt av bilens klädsel

Vi använder en professionell kemmaskin för att med vatten och miljövänligt tvättmedel för att tvätta bilens klädsel/tyg. Är interiören riktigt smutsig så upprepar vi tvättproceduren några gånger.

Försegling av glas och polering av strålkastare

En kompetent utförd glasförsegling gör att dina bilfönster kan avvisa smuts och vatten effektivare. Vattnet rinner av snabbt och dina vindrutetorkare får vila och du får bättre sikt. Vi polerar även dina billyktor, som ofta tappar lyskraft beroende på stenskott, sol och andra typer av påverkan. Du behöver inte köpa nytt om dina strålkastare blivit slitna, kom till oss så slipar vi dem istället.

Impregnering av cabriolet

Vill du kunna glida omkring med vinden i håret  i din eleganta cabriolet i sommar? Vi tvättar din cabriolets tyg och impregnerar det sedan med smuts- och vattenavvisande medel. Din cabriolet blir som ny igen!

Applicering av solfilm eller folie

Vi hjälper er gärna med applicering av exempelvis solfilm för det ultimata solskyddet eller foliering för stilrena designdetaljer. Vi använder endast de bästa materialen för att de ska hålla länge och inte medföra skaderisk för din bil!

Däck & fälgar

Låt oss växla hjulen när det är dags för byte till sommar- eller vinterdäck. Vi erbjuder även balansering av däck och kalibrering av fyrhjulsdrivna fordon. För dig som har ont om plats i de egna förråden erbjuder vi hjulförvaring.

Motoroptimering

Få ut mesta möjliga kraft ur din motor. Vi erbjuder tuning där vi med hjälp av avancerad mjukvara ser till att din motor arbetar optimalt och ger dig högre prestanda än i standardutförandet.

Experter på allt inom polering, vaxning, lacksydd med mera!